torsdag 4 september 2008

Sån e jag!


Jag hittade ett personlighetstest via Mitt Lusthus (ni hittar det här). Så här blev mitt resultat...


Din personlighetstyp:
Tystlåtna och reserverade. Vill förstå hur saker fungerar. Praktiskt lagda med talang för allt som har med mekaniska ting att göra. Risktagare som lever för ögonblicket. Ofta intresserade av extremsporter, både som deltagare och åskådare. Har enkla och okomplicerade mål i livet. Lojala och moraliska, men med flexibel syn på lagar och regler om så krävs för att få något uträttat. Analytiska och objektiva. Mycket skickliga på att finna lösningar på praktiska problem.



Karriärer som skulle kunna passa dig:
Poliser, kriminalpoliser, patologer, programmerare, systemvetare, dataspecialister, ingenjörer, snickare, mekaniker, piloter, chaufförer, idrottsmän, entreprenörer, brandmän, ambulanssjukvårdare, byggnadsarbetare, tandhygienister, elektroingenjörer, lantbrukare, militärer, övervakare, stålarbetare, transportarbetare.



Hihi, jag tycker väl att det stämmer sådär men kul ändå. Man uppfattar väl inte så ofta sig själv på rätt sätt, det är nog få förunnat att ha en sån själv insikt.


Ha en bra dag!

KRAM

4 kommentarer:

Anna sa...

Hej Annika!

Kul att höra allt är bra med dig! Ja, det var verkligen en befrielse att det gick bra på mässan. Man lägger ju alla ägg i en korg och hoppas på det bästa. Så det känns kul! Ekorundan och Barnens Dag i helgen - mycket att göra. Men det är då jag trivs bäst!

Lisa

Elzie sa...

Kul att göra det testet. Och håller med, det stämmer väl sådär *s*.
Hoppas du har det bra.
Kram Elzie

Änglahem sa...

Hej Annika!

Nu är jag äntligen på rätt spår igen.....varit utan dator här till och från hela sommaren. Men nu hoppas jag verkligen att det ska funka....kul att se att du kommit tillbaks med!*ler*

Vilket jobb ni lägger ned på huset! men tänk så bra det blir när det blir klart....ja rättare sagt allt efter som ni blir klara.

Jag måste ju bara få säga att du var ju sjutton så mycket duktigare än dom där bönderna....du fick ju "ta i", dom bara satt på sina stora maskiner*tihi*

Ha en skön helg!
Kram, Ulrika

Inne o uteliv sa...

Roligt test. Måste prova någon gång.
Vad fint erat hus blir. Jag tycker det är väldigt roligt att få följa erat projekt. Eftersom vi byggt så har jag lärt mig en hel del som jag inte hade en aning om innan. Tex vad en luftspalt är och ser ut...man lär så länge man lever :)

Ha en skön helg!
Kram Åsa