onsdag 30 april 2008

Bloggträff = lycka!!I söndags var det äntligen dax för bloggträff.. Helt fantastiskt kul att träffa alla och få ett ansikte och röst till varje blogg.
Anna och Sara hade planerat ihop en helt underbar dag. Vi började hos Malin i hennes lilla butik, jag insåg redan vid första anblick att detta skulle bli svårt, man kunde ju inte köpa hem allt...
Men jag och Lina som var på plats lite innan alla dom andra fick en chans att strosa omkring och titta och njuta av allt det vackra.

Jag blev med en ljusstake och lite annat som jag får visa senare. Tusen tack Malin för att vi fick komma och hälsa på, jag kommer igen, definitivt!!

Under tiden alla handlade så hade Sara och Anna fixat en stor frukostbuffé som vi åt glupskt av! En del hann ju inte äta alls , men det är sånt som händer i en butik som Malins. :)
Malins kissekatt, som jag inte vet nåt namn på men den var med hela tiden och tiggde lite kel!
Sen drog vi vidare till Östregårds antik och loppis, en sån loppis. Och så mycket man får in i en halvkombi!!!

Det blev en massa fynd som jag kom hem med, en stor zinkbalja, trädgårdsstolar, zinkkannor, glasflaskor och mycket mer som jag får visa en annan gång.... Jag ler fortfarande när jag tänker på det där stället!!! Hi hi.

Sist åkte vi till Klockaregårdens trädgårdsbutik i Öhr, där låg även en lanthandel och där hittade med hjälp av Linas hökögon en väggklocka, som är såååå fin!!! Den hänger därhemma på köksväggen och bara skiner. Men nu måste jag nog måla väggarna i köket, för att matcha klockan alltså.. ;)

Tusen tack allihopa för en underbar dag! Tack Anna och Sara för att ni höll oss mätta och hellyckliga hela dagen!

Jag hoppas att vi ses snart igen!

KRAM

6 kommentarer:

My Lovely Things sa...

hej!!

så fint erat hus är..det var så roligt att höra dig berätta om ert hus..Jag älskar gamla hus..blir så glad när folk orkar ta hand om stora gamal renoveringsprojekt hus..man vill ju liksomn att de gamla fina husen ska få leva vidare..

otroligt trevlig gård...

Ha det så gott..
kram anna

Tina sa...

Hej...ja visst var det en toppen dag...man svävar på små moln fortfarande...:-) Ska bli jätte spännande att se fortsättningen på dina fynd. Kram Tina

Änglahem sa...

Jaa den dagen lever man nog länge på kan jag tro!! Var ju så himla härlig! Tillbaks till alla tre ställena blir det nog....måste ha med mig maken bara...

Vilken fin zinkbalja du fick med dig hem! Man kunde ju ha handlat ihjäl sig där på Österåker.....aldrig varit med om maken till loppis alltså!

Ha det gott!
Kram/Ulrika

Marie sa...

Visst var det en jätterolig dag, har tänkt på bloggträffen hela veckan! Så många mysiga ställen och så många trevliga människor, bättre kan det ju inte bli!

Ha en trevlig söndag!
Kram Marie

Lina sa...

Så himla trevligt vi hade det!! Jag lever på det ännu!!

Cin sa...

Låter som en kanondag! Ser fram emot att få se fynden här på bloggen. :)
Kram Cin.