fredag 1 februari 2008

Tjoo, håll i hatten!

Igår kväll kom Tuva på besök och hon stannade hela natten! Hon hade med sig starka vindar, snö och åska. Tyvärr tog hon med sig strömmen när hon drog igenom.
Så vid åtta igår fanns det inte så mycket mer för mig och sambon att göra än att krypa till sängs. Vi värmer hela huset på elvärme så temperaturen inne sjönk fort när strömmen gick, men i sängen kan man alltid kura ihop sig och bli varm.

Det var när vi krupit ner som åskan drog förbi, jag är en sån som räknas sekunder emellan blixten och dundret, men när det blixtrar och dundrar samtidigt är man inte så kaxig. Det drog snabbt vidare..... puh..

Mitt i natten kom strömmen igen och hela huset tändes, radion i köket dånade igång på högsta volym och det hade nog varit en syn att sett oss. Två yrvakna figurer som vimsade omkring i huset för att släcka.

Ikväll ska vi ha gäster, hoppas bara att vi får behälla strömmen annars får vi laga mat på triangaköket.......
Jag önskar er alla en trevlig fredag!

KRAMISAR

3 kommentarer:

Cin sa...

Känner igen det där! Verkligen inget kul när temperaturen inne sjunker hastigt pga strömavbrott. Vi klarade oss igår faktiskt, skönt. Dock fick vi också en ordentlig släng av åskan. Vi vaknade båda två av att vi trodde någon tände och släkte lampan i taket. Men vi förstod att det blixtrade när vi hörde mullrandet. Skumt sådär mitt i vintern!!
Håller tummanra för att vi får behålla strömmen i helgen.
Kram Cin.

Guldkorn i min vardag! sa...

Nej nu blir jag avundsjuk, åska mitt i vintern.Strömavbrott är väl ingen höjdare om man har direktel som vi hade till en början i vårat hus. En gång blev det ett längre strömavbrott en vinter. Det var -25ute så då förstår du att temperaturen sjönk ganska fort här hemma. Vi fick kura ihop oss under täcket avbrottet varade fem timmar så det var inte många plusgrader inomhus den gången. Det har verkligen blivit ett konstigt väder med dessa stormar som härjar, ni i söder har verkligen fått smaka på riktiga blåsväder.
Kram Ulla-Bella

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人